Законодавство в сфері безпеки праці : методичні рекомендації до виконання індивідуальних завдань - Черних, Є. М. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2026)
У навчально-методичному виданні наведено ситуативні завдання, які складають індивідуальне завдання за навчальною дисципліною «Законодавство в сфері безпеки праці», а також методичні рекомендації щодо виконання ситуативних завдань, критерії оцінювання результатів їх виконання та рекомендовані джерела.