Основи металургійних технологій : методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт - Штода, М. М.; Малій, Х. В. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2026)
У методичних рекомендаціях наведено вимоги та правила оформлення лабораторних робіт з дисципліни «Основи металургійних технологій». Подано тематику лабораторних робіт, теоретичні відомості та методичні пояснення щодо порядку їх виконання. Захист лабораторних робіт здійснюється у формі усного виступу під час лабораторних занять. Рекомендації призначені для здобувачів передвищої освіти за освітньо-професійним ступенем фахового молодшого бакалавра за спеціальністю G10 «Металургія».