Теоретичні основи водневої металургії і напрямки декарбонізації сталеплавильного виробництва : силабус - Єфімова, В. Г. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Теоретичні основи водневої металургії і напрямки декарбонізації сталеплавильного виробництва – це курс, що розглядає технологію отримання сталеплавильного виробництва, де у якості відновлювача використовується водень замість вуглецю у якості для зменшення викидів CO2, що сприяє розвитку сталеливарної промисловості.