Управління конкурентоспроможністю : силабус - Харченко, О. С. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
"Управління конкурентоспроможністю" – це комплексна дисципліна, що досліджує механізми та методи забезпечення конкурентоспроможності на рівні продукції, підприємств та національної економіки. Курс розглядає конкуренцію як рушійну силу ринку, аналізує її теоретичні основи, механізми конкурентної боротьби та глобалізаційні виклики.