Комп'ютерна графіка в гірництві : методичні рекомендації до виконання практичних робіт - Григор’єв, Ю. І. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2026)
У методичних рекомендаціях наведено тематику практичних робіт, порядок їх виконання, критерії оцінювання, вимоги до оформлення звітів, питання для самоконтролю, рекомендовані інформаційні джерела тощо. Методичні рекомендації призначені для студентів фахової передвищої освіти, які опановують навчальну дисципліну «Комп'ютерна графіка в гірництві».