Робоча програма навчальної дисципліни «Сучасні методи організації та аналізу даних» - Сагайда, П. І. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Сучасні методи організації та аналізу даних – обов’язкова освітня компонента загальної підготовки магістрів з комп’ютерних наук, вивчення якої дозволить студенту розуміти сучасний стан та новітні тенденції розвитку технологій аналізу даних та видобування знань, отримати знання перспективних напрямків розвитку ефективних та практичних методів інтелектуального аналізу даних, вміння створювати сховища даних для формування та перевірки гіпотез, отримувати, організовувати та готувати дані різної природи та ступеня структурованості для інтелектуального аналізу і машинного навчання.