Організаційні трансформації адміністративно-управлінських підрозділів підприємств гірничо-металургійного бізнесу України - Шкрабак, І. В. (European Conference, 2024)
Організаційний редизайн підприємств гірничо-металургійного бізнесу як постійний пошук найбільш ефективного поєднання організаційних змінних: стан зовнішнього середовища; технологія роботи в організації; стратегічний вибір цілей і завдань в організації; поведінка співробітників, наразі спрямований на подолання викликів, зумовлених наслідками російської агресії проти України.