Біологія : методичні рекомендації до виконання лабораторних завдань - Таврель, М. І.; Романь, А. М. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2025)
Методичні рекомендації до виконання лабораторних завдань з дисципліни «Біологія» включають інформацію щодо видів завдань, хід виконання робіт, змісту та вихідних даних; містить перелік основної та додаткової літератури, критерії оцінювання лабораторних завдань, вимоги до оформлення, зразки титульної сторінки протоколу звіту.