Управління потенціалом підприємства : силабус - Шкрабак, І. В. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Особливістю практичної підготовки здобувачів в межах курсу «Управління потенціалом підприємства» є інтерактивне навчання з практичною та академічною складовою, зокрема навчання за матеріалами та із залученням фахівців-практиків від Групи МЕТІНВЕСТ та можливість участі у виконанні досліджень для активів Групи.