Побудова технологічної стратегії та оцінка технічних можливостей ЛПЦ 1700 у період реконструкції - Кухар, В. В.; Курпе, О. Г.; Присяжний, А. Г. (Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», 2021)
Метою роботи є розробка технологічної стратегії щодо стану 1700 ПрАТ «ММК ІМ. ІЛЛІЧА» для розширення сортаменту за масою і марками сталі, і підвищення показників якості листового прокату