Практикум з дисципліни «Теоретичні основи електротехніки» - Хілов, В. С. (Олді+, 2025)
Навчальний посібник спрямовано на поглиблення вивчення бакалаврами фундаментальної дисципліни «Теоретичні основи електротехніки». У другій частині посібника проаналізовані стаціонарні та перехідні процеси в лінійних, нелінійних колах з зосередженими та розподіленими параметрами, магнітні кола, чотириполюсники, реактивні фільтри. У стислій формі узагальнено та викладено особливості сучасних інженерних методів аналізу електричних і магнітних кіл, приведені типові кола, числові приклади розрахунків, індивідуальні завдання для виконання самостійної роботи, задачі та питання для самоконтролю отриманих знань. Посібник призначений для здобувачів вищої освіти за спеціальністю G3 Електрична інженерія (141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка») та може використовуватись інженерно-технічним персоналом при розрахунках електротехнічного обладнання підприємств гірничо-металургійного виробництва.