Робоча програма навчальної дисципліни «Проєктування модернізованих металургійних виробництв» - Грибков, Е. П. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Проєктування модернізованих металургійних виробництв – обов’язкова дисципліна професійної підготовки з галузі знань 13 «Механічна інженерія». Цей курс дозволить ознайомитися з основами технології виробництва чавуну, сталі та прокату, отримати знання в області теорії та технології металургійних процесів і проєктування металургійних агрегатів.