Новітні ресурсозберігаючі методи підземного видобутку корисних копалин : силабус - Каменець, В. І. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Курс надає знання та навички, необхідні для роботи у сфері сучасних технологій видобутку корисних копалин, зокрема впровадження маловідходних і ресурсозберігаючих методів. Отримані знання будуть корисними в професійній діяльності магістра з гірництва при роботі в технічних відділах гірничо-збагачувальних підприємств, де необхідні компетенції у впровадженні інноваційних та ресурсозберігаючих технологій видобутку; на керівних посадах гірничорудних підприємствах для прийняття рішень щодо оптимізації виробничих процесів і зменшення впливу на довкілля; в науково-дослідних інститутах, що займаються розробкою та впровадженням нових технологій у галузі гірничої справи.