Робоча програма навчальної дисципліни "Академічне письмо, наукова комунікація та професійна термінологія англійською мовою" - Бурковська, О. Й. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Вивчення даної навчальної дисципліни надасть змогу здобувачам спілкуватися з фахівцями та нефахівцями своєї галузі (з експертами з інших галузей) іноземною мовою усно та письмово. Демонструвати вправність у володінні основною термінологією та стилістичними засобами писемного мовлення іноземною мовою, зокрема, в оформленні ділових документів, а також для отримання професійної інформації з іншомовних фахових джерел, презентації власних досліджень, ведення бесіди-діалогу, дискусії тощо.