Застосування експертних методів при плануванні заходів зі зниження професійного ризику - Кружилко, О. Є.; Майстренко, В. В.; Володченкова, Н. В. (Scientific Publishing Center “Sci-conf.com.ua”, 2022)
Мета роботи. Теоретичне дослідження та формування рекомендацій щодо практичного застосування експертних методів та критеріїв прийняття рішень в процесі планування заходів зі зниження професійного ризику на виробництві.
Keywords: прийняття рішень; планування заходів; професійний ризик