Необ'єктивне оцінювання - Чеберячко, Ю. І. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2025)
Презентація підготовлена в рамках участі в заході "Круглий стіл "Академічна доброчесність для кожного".
Keywords: необ'єктивне оцінювання; академічна доброчесність