Інтенсифікація доменного виробництва : силабус - Чупринов, Є. В. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Інтенсифікація доменного виробництва – вибірковий курс технічної підготовки, спрямований на підвищення ефективності роботи доменних печей. Ця дисципліна покликана ознайомити студентів з теоретичними основами процесів, що відбуваються всередині доменної печі, та навчити їх застосовувати ці знання для збільшення продуктивності процесів виробництва чавуну.