Програми і проєкти підвищення операційної ефективності : методичні рекомендації до виконання та оформлення індивідуального завдання здобувачів за освітньо-професійною програмою другого (магістерського) рівня «Бізнес-процеси та операційна ефективність» спеціальності 051 Економіка - Латишева, О. В.; Чуприна, Ю. В. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2023)
Методичні рекомендації включають пояснення щодо процедури виконання, оформлення та оцінювання індивідуального завдання, у т.ч. містять вихідні дані, перелік рекомендованої літератури, зразки оформлення, включаючи зразок титульної сторінки. Рекомендовано для магістрів спеціальності 051 Економіка другого (магістерського) рівня освіти ОПП «Бізнес-процеси та операційна ефективність».
Keywords: методичні вказівки; індивідуальне завдання; бізнес-процеси; операційна ефективність; економіка