Використання результатів досліджень та аналізу технологічних даних в інтелектуальних системах управління - Сімкін, О. І.; Койфман, О. О.; Мірошниченко, В. І.; Разживін, О. В.; Вінковський, М. С.; Заварзін, А.; Золотарьов, Д.; Коротиш, В.; Лактіонов, Є.; Омельницький, Ю.; Прасол, В.; Стецький, В. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2023)
Об’єкт дослідження – автоматизовані системи управління технологічними процесами (нагріву слябів, гарячого дуття, доведення сталі). Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка пропозицій щодо використання результатів досліджень та аналізу технологічних баз даних для налагодження та модернізації автоматизованих систем управління. Предмет дослідження: налаштування алгоритмів управління та корегування математичних моделей в інтелектуальних системах управління.
Keywords: АСУТП; завдання; нагрівальна піч; повітронагрівач; база даних; математична модель; дослідження; інтелектуальна система управління