Виробництво дослідної партії та оцінка якості рулонів з марки сталі S355MC на стані 1700 ПрАТ «ММК ІМЕНІ ІЛЛІЧА» - Курпе, О. Г.; Кухар, В. В.; Шебаніц, О. М. (Дніпровський державний технічний університет, 2018)
Метою роботи є розробкатехнології виробництва гарячеката-них рулонів зі сталі марки S355MC згідно до вимог EN10149-2, розмірами до 61500ммв умовах стану 1700 ПрАТ «ММК ІМЕНІ ІЛЛІЧА» (м. Маріуполь), без модернізації устаткування.