Робоча програма навчальної дисципліни «Програмування на Python» - Подскребко, О. С. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
В умовах, коли технології та інструменти розвиваються з неймовірною швидкістю, важливо мати можливість швидко адаптуватися до нових вимог ринку. Python, завдяки своїй простоті і універсальності, є ідеальним інструментом для вивчення нових технологій. Знання Python дозволяє спеціалістам швидко освоювати нові інструменти та платформи, працювати з великими даними, штучним інтелектом, автоматизацією або сучасними веб-технологіями.