Проєктний менеджмент : методичні рекомендації до виконання та оформлення індивідуального завдання за освітньо-професійною програмою другого (магістерського) рівня «Проєктне управління змінами в гірничо-металургійному бізнесі» спеціальності 073 Менеджмент - Латишева, О. В.; Чуприна, Ю. В. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2023)
Методичні рекомендації включають пояснення щодо процедури виконання, оформлення та оцінювання індивідуального завдання, у т.ч. містять вихідні дані, перелік рекомендованої літератури, зразки оформлення, включаючи зразок титульної сторінки. Рекомендовано для магістрів спеціальності 073 Менеджмент другого (магістерського) рівня освіти ОПП «Проєктне управління змінами в гірничо-металургійному бізнесі».
Keywords: методичні вказівки; індивідуальне завдання; менеджмент; проєктне управління