Чого трилогія «Володар перснів» навчає фахівців з безпеки праці? Аналізуємо текст відповідно до вимог ДСТУ ISO 45001 - Чеберячко, С. І. (ТОВ «МЕДІА ГРУПП», 2024)
«Безпека» — скільки сенсу в цьому слові: багато чи мало? Звісно, залежить від нашого сприйняття загроз, усвідомлення цінності життя, світогляду, характеру. На яке місце її поставити? Перше? І жити під лозунгом «Безпека — понад усе»? Чи мислити більш помірковано, зважуючи всі за і проти для досягнення поставленої мети й обираючи шлях із найменшими втратами? А може, головними є фінансові можливості? Проте чим більшим є ваш проєкт, тим більше загроз у ньому може існувати.