Технології збагачення руд корисних металів та вугілля : силабус - Левченко, К. А. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Дисципліна є вибірковою та спрямована на набуття компетентностей в сфері збагачення руд чорних металів та вугілля. Важливою частиною курсу є вивчення особливостей побудови схем та технологій збагачення залізних, марганцевих руд і вугілля, їх апаратурного оформлення, застосування нового сучасного устаткування з метою підвищення якості концентрату, зниження енергоємності виробництва та підвищення його ефективності.