Мехатроніка та робототехніка : методичні вказівки до виконання практичних робіт - Суботін, О. В. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Викладено загальні питання аналізу, синтезу та принципи структурного моделю-вання мехатронних модулів руху для застосування в робототехнічних та мехатронних системах. Розглянуто особливості моделювання в програмному забезпеченні MatLab.