Методичні рекомендації до виконання та захисту кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем спеціальності 151 Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології ОПП «Автоматизація та комп‘ютерно інтегровані технології в металургії та гірництві» - Койфман, О. О.; Мірошниченко, В. І.; Сімкін, О. І. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Методичні вказівки включають пояснення щодо процедури підготовки, виконання і захисту кваліфікаційної роботи, а також рекомендації і вимоги до її змісту та оформлення. Призначено для здобувачів освіти спеціальності 151 Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології першого (бакалаврського) рівня освіти ОПП «Автоматизація та комп‘ютерно-інтегровані технології в металургії та гірництві».