Спосіб виготовлення порожнистих деталей - Алієва, Л. І.; Алієв, І. С.; Левченко, В. М.; Малій, Х. В.; Самоглядов, А. Д. (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2019)
Спосіб виготовлення порожнистих деталей включає радіально-пряме видавлювання. При цьому під час видавлювання заготовку обертають, а діаметр зовнішньої поверхні деталі змінюють за рахунок радіального переміщення по меншій мірі одного ролика, встановленого в зоні розвороту течії металу з радіального на прямий напрямок.