R&D проєкт з аналізу бізнес-процесів та управління змінами : методичні рекомендації до виконання індивідуальних завдань - Шкрабак, І. В. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2026)
Методичні рекомендації включають вимоги до виконання індивідуального завдання у вигляді R&D проєкта, його структури та змісту, оформлення та подання до захисту, а також критерії оцінювання результатів виконання дослідження та їх захисту. Методичні рекомендації включають застереження щодо дотримання академічної доброчесності. Рекомендовано для студентів спеціальності D3 Менеджмент другого (магістерського) рівня освіти.