Фахова англійська мова для ділового та наукового спілкування : методичні вказівки до практичних занять. Частина 1 - Довгаль, І. А. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2025)
У методичних вказівках наведені завдання до практичних занять, які виконуються у процесі вивчення дисципліни. Рекомендовано для студентів другого (магістерського) рівня освіти спеціальності 263 Цивільна Безпека.