Технолого-екологічний інжиніринг : силабус - Таврель, М. І. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Курс «Технолого-екологічний інжиніринг» представляє собою дисципліну, яка формує у студентів уявлення про певний комплекс екологічних заходів щодо модернізації та оптимізації обладнання для зменшення навантаження на навколишнє середовище.