Технологія та організація проведення і підтримання гірничих виробок нових вугільних блоків ПРаТ «Шахтоуправління «Покровське» - Левіт, В. В.; Каменець, В. І.; Чеботенко, Д. О.; Масик, О. О.; Levit, V. V.; Kamenets, V. I.; Chebotenko, D.; Masyk, O. O. (Донецький національний технічний університет, 2023)
Аналіз виробничого досвіду, науково-технічних розробок і оцінка перспектив впровадження нових та удосконалення випробуваних технологій проведення і підтримання гірничих виробок та покращення організації цих процесів.

To analyze production experience, scientific and technical developments and assess the prospects for introducing new and improving proven technologies for conducting and maintaining mine workings and improving the organization of these processes.
Technology and organization of roadways driving and maintenance in new coal units of PJSC «POKROVSKE MINE ADMINISTRATION»
Keywords: підготовчий вибій; комбайн вибірної дії; технологія спорудження; механічне руйнування; комбіноване кріплення; буровибухова технологія; додаткові заходи; preparatory face; selective-action roadheader; construction technology; mechanical fracturing; combined support; drilling and blasting technology; additional measures