Екологічні проблеми інженерно-геологічних процесів : методичні вказівки до самостійного вивчення практичної частини дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 183 «Технології захисту навколишнього середовища» усіх форм навчання другого (магістерського) рівня вищої освіти - Орлінська, О. В.; Пікареня, Д. С. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2022)
Методичні вказівки включають завдання до практичних робіт за варіантами, методичні пояснення щодо порядку виконання, вимоги до його оформлення. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти спеціальності 183 «Технології захисту навколишнього середовища» другого (магістерського) рівня освіти.
Keywords: методичні вказівки; захист навколишнього середовища; геологічне середовище; зсув