Інструменти оптимізації бізнес-процесів та підвищення операційної ефективності в контексті BPM - Шевченко, Н. Ю.; Латишева, О. В.; Поважний, О. С.; Чуприна, Ю. В.; Рекова, Н. Ю.; Мойсеєнко, К. Є.; Смирнова, І. І.; Ровенська, В. В.; Рагуліна, Н. В.; Ярий, Д.; Осадча, В. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Об’єкт дослідження: бізнес-процеси підприємств гірничо-металургійного комплексу, структура процесів, послідовності дій, взаємозв'язки та ефективність в цілому. Мета роботи: є теоретичне обґрунтування та розробка рекомендацій щодо підвищення операційної ефективності підприємств гірничо-металургійного комплексу через удосконалення/оптимізацію бізнес-процесів, впровадження заходів, проєктів та програм підвищення бізнес-результативності та продуктивності праці у відповідності до концепції ВРМ Предмет дослідження: методи, підходи та технології, які допомагають вдосконалювати бізнес-процеси, знижувати витрати, збільшувати продуктивність та підвищувати якість в рамках управління бізнес-процесами; реальні випадки впровадження інструментів підвищення операційної ефективності на підприємствах та методи оцінювання їхнього впливу на бізнес-процеси та результативність.
Keywords: Business Process Management (BPM); операційна ефективність; гірничо-металургійний комплекс; процесне управління; реінжиніринг бізнес-процесів; цифрова трансформація; Performance Management (PM)