Ключові підходи в організації безпеки праці Вивчаємо їхню історію, методику та ефективність - Чеберячко, С. І. (ТОВ «МЕДІА ГРУПП», 2024)
Основним завданням охорони праці є впровадження організаційних, санітарно-профілактичних та технічних заходів для попередження травмування і професійних захворювань. Для цього існують різноманітні підходи (інструменти, методи, важелі), які можна умовно розділити на два основні типи.