Основи менеджменту та маркетингу : методичні рекомендації до виконання індивідуальних завдань - Харченко, О. С. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
У методичних рекомендаціях наведено умови, поради і методичні підходи до виконання індивідуальних завдань з дисципліни «Основи менеджменту та маркетингу», вимоги до оформлення, подання та оцінювання результатів виконання індивідуальних завдань.