Комп’ютерна графіка та 3D-моделювання : методичні рекомендації до виконання індивідуальних завдань - Міхєєнко, Д. Ю. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2025)
Методичні вказівки містять основні теоретичні відомості, приклади, похідні данні для виконання індивідуальних завдань за темою «Створення графічних програм у системі windows використанням OpenTK та OpenGL» та «Моделювання тривимірних об'єктів» при вивченні студентами дисципліни «Комп’ютерна графіка та 3D-моделювання». Матеріал навчального посібника має на меті підвищити якість виконання завдань, ознайомити студентів з основними методами створення графічних програм та моделювання, а також допомогти в освоєнні сучасних технологій тривимірної графіки. Крім того, посібник сприяє формуванню практичних навичок використання отриманих знань у розробці та візуалізації графічних об'єктів. Рекомендовано для студентів спеціальності 122 Комп’ютерні науки усіх форм навчання першого (бакалаврського) рівня освіти.
Keywords: методичні вказівки; індивідуальні завдання; графіка; 3D-моделювання