Англійська мова для інженерів з безпеки праці та виробничих процесів : методичні рекомендації до самостійної роботи здобувачів освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 263 (перший курс, перший семестр) - Кочергіна, С. С. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2025)
Цей навчально-методичне видання призначено для здобувачів освіти з технічних спеціальностей, зокрема інженерів з охорони праці та безпеки виробничих процесів, які вивчають англійську мову з орієнтацією на професійне застосування. Матеріали видання спрямовані на засвоєння галузевої термінології, необхідної для ефективної фахової комунікації, підготовки документації та участі в міжнародних професійних заходах. Посібник сприяє формуванню мовної компетентності, що є важливою складовою професійної підготовки сучасного інженера з безпеки праці, та є корисним ресурсом для підвищення рівня володіння англійською мовою і зміцнення позицій фахівця на ринку праці в умовах глобалізації та технічного розвитку.