Основи бізнес-економіки : методичні вказівки до виконання практичних робіт та індивідуальних завдань - Шеховцова, В. В. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2025)
У методичних рекомендаціях наведено завдання щодо виконання практичних робіт та індивідуальних завдань з дисципліни «Основи бізне-економіки» питання для самоконтролю, практичні завдання та критерії оцінювання виконання завдань. Рекомендовано для студентів вищих навчальних закладів.