Робоча програма навчальної дисципліни «Рішення з диджиталізації в проєктах операційної ефективності» - Мінц, О. Ю. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
В умовах швидко зростаючого цифрового середовища підприємства повинні адаптуватися та вдосконалювати свої операційні процеси для забезпечення конкурентоспроможності та стійкості. Диджиталізація стає стратегічним фактором успіху, і вивчення цієї дисципліни надає необхідні знання та навички для вирішення викликів, пов'язаних з операційною ефективністю та цифровими перетвореннями.