Екологічна небезпека зберігання твердих промислових відходів - Накемпій, О. К.; Володченкова, Н. В. (Національний педагогічний університет ім. М. П. Драгоманова, 2022)
На сьогоднішній день в Україні найпоширеніший спосіб боротьби з твердими побутовими відходами (ТПВ) –вивезення їх на звалища. Однак цей метод не вирішує проблему. Великі звалища несуть у себе епідеміологічну небезпеку і стають джерелами біологічного забруднення.
Keywords: тверді побутові відходи; звалище відходів; забруднення