Технології захисту об’єктів аквакультури : методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни за освітньо-професійною програмою другого (магістерського) рівня «Інноваційні технології та системи захисту навколишнього середовища» спеціальності 183 «Технології захисту навколишнього середовища» - Єсіпова, Н. Б. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2023)
Методичні вказівки включають тематику практичних робіт у відповідності до навчальної програми курсу, складаються з теоретичної і практичної частини, містять приклади розрахунків, критерії оцінювання практичних робіт. Рекомендовано для студентів спеціальності 183 Технології захисту навколишнього середовища другого (магістерського) рівня вищої освіти), що вивчають дисципліну «Технології захисту об’єктів аквакультури» як дисципліну вільного вибору.
Keywords: методичні вказівки; практичні роботи; навколишнє середовище; захист навколишнє середовище