Управління операційними ризиками : силабус - Ольховська, О. Л. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Навчальний курс «Управління операційними ризиками» спрямовано на формування у здобувачів магістерського рівня вищої освіти з економіки та менеджменту універсальних фахових навиків та вмінь щодо управління ризиками підприємства в умовах невизначених господарських ситуацій, яке засноване на аналізі, моделюванні та управлінні ризиками із застосуванням сучасного економіко-математичного інструментарію.