Практикум з теорії горіння - Біляєва, В. В.; Бразалук, Ю. В.; Губін, О. І. (Ліра, 2024)
Наведено короткі теоретичні відомості, приклади розв’язання задач і переліки задач для розв’язання на практичних заняттях або під час самостійної роботи студентів.
Keywords: процес горіння; тепловий баланс; дифузія; масообмін; теплове займання; посібник