Шихтові та вогнетривкі матеріали металургійного виробництва : методичні вказівки до виконання практичних робіт та індивідуальних завдань - Стоянов, О. М.; Нізяєв, К. Г.; Мамешин, В. С. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Викладено методичні вказівки до дисципліни «Шихтові та вогнетривкі матеріали металургійного виробництва» наведено методичні вказівки для виконання практичних завдань підготовки та захисту індивідуальних завдань. Призначені для студентів спеціальності 136 – металургія (бакалаврський рівень).
Keywords: методичні вказівки; індивідуальні завдання; металургія