Моделювання даних в математичних дисциплінах за допомогою Microsoft Excel - Кайдан, Н. В.; Пофаліт, А. В.; Kaidan, N. V.; Pofalit, A. V. (Baltija Publishing, 2024)
Моделювання економічних процесів є необхідним інструментом для розуміння, передбачення та управління економікою в умовах нестабільності та швидких змін. Це дозволяє приймати стратегічно важливі рішення на основі аналітичних прогнозів та розрахунків, покращуючи стійкість і ефективність економічних систем.
Data Modeling In Mathematical Disciplines Using Microsoft Excel