Робоча програма навчальної дисципліни «Державне управління у сфері екології» - Репін, М. В. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
Дослідження можливостей використання сучасного інструментарію державного управління у сфері екології та захисту навколишнього середовища для побудови ефективної системи управління на підприємстві зараз із обранням курсу сталого розвитку в країні та світі набувають особливого значення.