Фахова англійська мова для ділового та наукового спілкування у сфері управління соціальними проєктами - Хорошайло, О. С. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2026)
У навчально-методичному виданні запропоновано англо-український глосарій ключових понять, що використовуються у професійному та академічному дискурсі у сфері управління соціальними проєктами. Кожен блок супроводжується комплексом вправ, які спрямовані на закріплення термінів у практиці.