Програми і проєкти підвищення операційної ефективності : силабус - Латишева, О. В. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2025)
Актуальність вивчення дисципліни «Програми і проєкти підвищення операційної ефективності» зумовлена тим, що від вміння налаштувати ефективну систему управління бізнес-процесами, вчасно виявляти недоліки і впроваджувати необхідні інновації залежить успіх бізнесу.