Теорія автоматичного регулювання : методичні рекомендації до виконання практичної роботи № 2 Експериментальне визначення статичної характеристики та кривої розгону об'єкта керування - Ісаєв, А. Б. (ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА", 2024)
У методичних рекомендаціях наведено поради і методичні підходи до виконання практичного завдання № 2 з дисципліни «Теорія автоматичного регулювання», вимоги до оформлення, подання та оцінювання результатів виконання.