Програмно-технічні комплекси та програмне забезпечення в АСУ ТП : силабус - Разживін, О. В. (ТОВ «ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА», 2024)
Програмно-технічні комплекси та програмне забезпечення в автоматизованих системах управління технологічними процесами (ПТК ПЗ АСУ ТП) – базова навчальна дисципліна, яка забезпечить наявність необхідних знань для вирішення практичних задач у процесі інженерної діяльності, що пов’язана з побудовою програмно-технічних комплексів з використанням програмованих логічних контролерів та спеціалізованого програмного забезпечення автоматизованих систем управління технологічними процесами.